Wij zoeken versterking…

 

Wij zoeken versterking…

Stal Te Bokkel is een echt familiebedrijf, waar iedereen meewerkt, ondersteunt en hart heeft voor de paarden en de paardensport.  Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een:

Ervaren allround instructeur (m/v)

 

Je geeft zowel groeps- als privéles aan kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen, zowel beginners als gevorderden (wedstrijdniveau L2 dressuur / L springen). Het is belangrijk dat je tussen de verschillende niveaus weet te schakelen. Naast het les geven, kan het voorkomen dat er buitenritten gemaakt worden en organiseren we ook andere “paard & pony”-activiteiten gedurende vakanties, waarin jouw hulp wordt gevraagd.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan op een leuke manege/stalhouderij met nog leukere collega’s, ben je zelfstandig, ervaren, enthousiast, klantvriendelijk, beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om vooral kinderen les te geven? Dan willen we graag met jou in contact komen.

De functie is vooralsnog voor woensdag- en donderdagmiddag (kinderlessen). Bij de juiste klik krijg je een ½ jaar contract en kijken we daarna verder. Uitbreiding van de uren wordt in de toekomst niet uitgesloten.

Stuur vóór 1 februari 2019  je CV naar danielle@staltebokkel.nl

(acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Met vriendelijke groet,

 

Namens Stal te Bokkel

Daniëlle te Bokkel

Soerense Zand Zuid 5

6961 RA  EERBEEK

0313-619488

www. Staltebokkel.nl